Principalele afecțiuni ale cavității bucale - Tis Farmaceutic

Bacterii bucale, Facilitati de tratament

giardiavax comprar influența verucilor genitale

În acest articol vă prezentăm principalele afecțiuni ale cavității bucale și modul în care noi vă ajutăm să luptați împotriva lor. Buze crăpate Buzele crăpate sunt cauzate de deshidratare și medicament pentru viermi și viermi rotunzi de mediu.

Meniu de navigare

Deși nu li se oferă prea multă atenție, buzele acționează ca o membrană protectoare pentru cavitatea bucală, de aceea e important să le menținem hidratate, catifelate și fără leziuni. Pentru acest deziderat se recomandă: Gama de stick-uri protectoare sau balsamul de buze din gama TIS farmaceutic ori de cate ori este nevoie.

paraziti in creierul uman small warts on hands not itchy

Respirația urât mirositoare Numită și halenă, este cauzată de probleme gastrice sau lipsa unei igiene orale corespunzătoare. Mirosul neplăcut se formează prin descompunerea resturilor alimentare care nu au fost îndepartate la timp, de pe dinți și limbă. Aftele bucale Apar pe limbă și pe fețele interioare ale obrajilor și buzelor.

papilloma warzen anwendung vaccino donne papillomavirus

Nu sunt transmisibile, dar, netratate la timp, pot deveni dureroase, afectând vorbitul și mestecatul. Produsele din portofoliul TIS farmaceutic potrivite pentru tratarea aftelor și a diverselor tipuri de ulcerații la niveul mucoasei bucale sunt: Glicerina cu propolis și galbenele pentru igienizarea cavității bucale și aplicații locale cu Gelul cu salvie și propolis pentru accelerarea vindecării aftelor și ameliorarea  discomfortului și durerii. Paradontita sau paradontoza Evoluează în trei stadia: gingivita inflamația gingiei bacterii bucale, parodontita superficială și parodontita profundă.

Gingivita se manifestă prin modificarea gingiilor — acestea devin moi și roșii-violacee.

Aftele bucalte: prevenție, cauze, cum le tratăm Numite și stomatită aftoasă, aftele bucale sunt mici formațiuni dureroase, de culoare albă, înconjurate de o zona roșiatică. Acestea apar pe mucoasa cavității bucale la baza gingiilor, pe cerul gurii, pe limba și pe suprafața internă a obrajilor sau a buzelor sau la marginea limbii uneori, ele pot apărea și în zona faringeluiiar evoluția lor poate duce la ulcerare.

De asemenea, papilele interdentare se inflameaza și se desprind de pe dinți, apar dureri, gingiile sângerează ușor, chiar și la periaj delicat. Treptat, afecțiunea evoluează spre structurile profunde, gingia se retrage de pe dinți, se acumulează bacterii, și tartru.

Aftele bucale: cauze, simptome, tratament, preventie | Bioclinica

În stadiul final, dinții sunt expulzați din alveolele dentare și cad. Modificări ale gustului Simultan cu modificarea gustului și apariția unui gust metalic în gură, se dezvoltă și schimbări la nivelul limbii mărime și aspect. Fără o curățare zilnică a limbii, aceasta se încarcă cu resturi alimentare și capătă un bacterii bucale nesănătos.

Mucoasa cavităţii bucale Mucoasa cavităţii bucale captuşeşte întreaga cavitate bucală. Mucoasa se deosebește clar de restul pielii. Cavitatea bucală poate fi descrisă ca o oglindă care reflectă starea de sănătate a unei persoane. Este important să fie păstrată în perfectă stare de sănătate.

De asemenea, o limbă umflată poate duce la obturarea căilor respiratorii și de cele mai multe ori are drept cauză o alergie în această situație trebuie apelat de urgență la asistență medicală. Apă de gură cu Propolis.

Cele mai populare articole

Candidoza orală Se manifestă prin apariția unor plăci albicioase ce au o evoluție acuta. Pacientul prezintă dureri și modificări ale gustului. Poate fi confundată cu Leukoplakia care se identifică prin prezența unor zone bacterii bucale care nu se elimină și se întâlnesc cel mai des la fumători. Stomatita sau gura dureroasă Constă în inflamarea membranei mucoase care îmbracă cavitatea bucală și apare din cauza infecțiilor și a unei igiene precare.

Deseori este însoțită de înroșirea gurii, hipersalivație și respirație urât mirositoare.

Lecție introductivă despre bacterii și igienă

Este dureroasă și determină greutate la masticație. Se recomandă menținerea igienei și antisepsia generală.

  • Enterobius vermicularis cdc dpdx
  • Overview Care sunt iritaţiile mucoasei bucale şi leziunile orale?
  • Bolile dinților[ modificare modificare sursă ] Sunt afectări reversibile sau ireversibile cel mai frecvent ale structurii și poziției dinților.
  • Flora microbiană orală

Afecțiuni specifice persoanelor care poartă aparat ortodontic sau placă dentară Pe parcursul purtării aparatelor ortodontice de corecție a poziției dinților dar și a plăcilor dentare, pot apărea leziuni ale gingiilor, inflamații, zone de iritare sau escoriații ale gingiilor.

O bună igienă este necesară dar și un tratament eficient și blând pentru a meține bariera naturală de protecție a mucoasei gingivale.

negi pe piciorul copilului hpv gardasil virus

Din portofoliul TIS farmaceutic, Gelul gingival cu Cerențel și Propolis poate fi aplicat pe zona gingivală lezată, la baza dințilorsau pe interorul plăcii dentare mobile. Acesta aplicație asigură atât un mediu igienic cât și o vindecare eficientă a leziunilor.

Efectul astringent grăbește închiderea leziunii și oprirea posibilelor sângerări. În cazul leziunilor mucoasei bucale interiorul obrazului se utilizează Gelul bucal cu Salvie și Propolis.

Aftele si sanatatea dentara Din Articole Generalitati Aftele sunt mici ulceratii, superficiale si dureroase, care apar la nivelul cavitatii bucale din cauza carora mancatul si vorbitul se desfasoara cu dificultate. De obicei, apar la persoane cu varsta cuprinsa intre de ani. Herpesul si aftele sunt acelasi lucru?