Tartă (quiche) cu ciuperci

Ciuperci quiche, Tarta cu branza si ciuperci (quiche)

Conținutul

    • Quiche cu bacon si ciuperci - Lucky Cake
    • Mediu Cauta Quiche-ul este un preparat versatil, ce poate fi ajustat dupa gustul fiecaruia.

    Curățăm ciupercile, ciuperci quiche însemnând spălate în jet de apă, la nevoie, curățate cu o periuță moale. Punem la încins o tigaie, tocăm ceapa și o călim în ulei până se înmoaie, cu un praf de sare.

    Am adaugat galbenusul de ou am pastrat albusul pentru topping si l-am omogenizat.

    Nu multă, vom mai săra pe parcurs. Adăugăm usturoiul mărunțit. Ținem pe foc câteva minute.

    Tăiem ciupercile fie feliuțe, fie cubulețe, cum ne plac. Le adăugăm în tigaie. Aruncăm și un praf de cimbru peste ele și, dacă e nevoie, încă puțină sare.

    ciuperci quiche papillomavirus in warts

    Lăsăm până sunt gătite ciupercile și le-a scăzut zeama. Stingem focul și le lăsăm la răcorit. Într-un bol, batem ouăle.

    ciuperci quiche ce viermi sunt pentru oameni

    Adăugăm peste ele laptele și smântâna pentru gătit. În aluatul de tartă deja copt turnăm jumătate din cantitatea de ouă, lapte și smântănă. Punem și ciuperci quiche din cantitatea de ciuperci din tigaie.

    Share Quiche cu bacon si ciuperci Imi place foarte mult aceasta tarta, e foarte versatila. Putem adauga ce dorim in umplutura. Pui, spanac, masline, praz, sau chiar simpla, va iesi o bunatate. Trebuie lucrat repede, eu folosesc un robot de bucatarie cu cutit. Untul trebuie sa fie rece, insa usor moale, daca il scoateti cu 10 minute inainte din frigider este perfect.

    Și jumătate din brânza rasă. Procedăm la fel cu celelalte jumătăți de cantități rămase. Băgăm la cuptor, la grade C. Vreo min, dar depinde de cuptor.

    ciuperci quiche clinici pentru tratamentul paraziților

    Va ieși arătoasă, gustoasă și numai bună de pus pe masă fie ca antreu, fie ca fel principal. Eu o fac uneori pentru cină și-i pun alături o salată.

    Mod de preparare: Aluat: Așează făina într-un bol sau pe blatul de lucru. Așează aici untul tăiat cubulețe, sarea și zahărul. Frământă cu degetele până când aduni toate ingredientele într-un aluat. Mai întâi totul va avea aspect nisipos, dar treptat ingredientele se adună la un loc.

    Ce rămâne, dacă rămâne, se poate mânca rece dimineața sau se poate lua bine merci la pachețel la școală și serviciu.